20 %

Europakaart Zwart-wit SALE

Van 129.00 Voor 77.40

Gratis verzending in Nederland

 • Direct leverbaar én 40% korting!
 • Gratis ophangsysteem
 • Gratis 100 prikkers
 • Binnen 5 werkdagen in huis
 • 14 dagen bedenktijd
 • Meer dan 800 beoordelingen

Het ingetogen voorkomen van deze kaart maakt hem tot een allemansvriend. De kaart kan zowel in een modern of vintage interieur worden ingepast. De industriële look van de Europakaart Zwart-Wit geeft jouw reisbestemmingen karakter en herinnert je aan die excursie in de Pyreneeën, urban exploring in oost-Europa of die surfvakantie in Fuerteventura.

De Europakaart Zwart-wit wordt standaard geleverd met:

 • 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins (de vlaggetjes worden assorti geleverd)
 • Ophangsysteem: een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je in een mum van tijd de wereldkaart ophangt.

 

Op zoek naar een goedkope wereldkaart op hout van de beste kwaliteit? Houd dan onze SALE modellen in de gaten. Dit zijn wereldkaarten die binnen 14 dagen retour gestuurd zijn. Alle kaarten zijn gecontroleerd op schade en zien er keurig uit als nieuw.

In sommige gevallen kan het zijn dat de montage set reeds op de wereldkaart gemonteerd is.

 

Om te zorgen dat onze werkruimte zo opgeruimd mogelijk blijft, verkopen we deze houten wereldkaarten met 40% korting. Zo kunnen ze toch gewoon iemand blij maken!

Handig ophangsysteem

Bij alle Europakaarten op Hout leveren wij standaard een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

 1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de wereldkaart.
 2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
 3. Jouw Europakaart is klaar om op te hangen, veel plezier!

Europakaart op Vurenhout planken

De meest gekozen optie: de Europakaart op Vurenhouten planken. Hierbij is de kaart opgebouwd met meerdere planken. Met behulp van dwarslatten is de achterzijde aan elkaar verbonden. De perfecte keus als je de natuurlijke charme van hout in je interieur wil. De noesten en houtstructuur geven de europakaart een robuuste en warme uitstraling.

     

Europakaart op multiplex

Bij deze houtsoort wordt de Europakaart op een Europees Populierenplaat (multiplex) geprint. Populierenhout bestaat uit 1 plaat en is opgebouwd uit meerdere lagen. Doordat de kaart op een plaat wordt geprint, blijft het continent een mooi geheel. Op subtiele en sfeervolle wijze zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar.