20 %

Wereldkaart Contrast SALE

Van 169.00 Voor 101.40

Gratis verzending in Nederland

 • Direct leverbaar én 40% korting!
 • Gratis ophangsysteem
 • Gratis 100 vlaggetjes of pins
 • 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 werkdagen geleverd
 • Meer dan 800 beoordelingen

Houten wereldkaart: stoer en landelijk

Bij de Wereldkaart Contrast ontvang je 100 gratis prikkers om al jouw bestemmingen te pinnen. Kies voor de kleurrijke vlaggetjes om de wereldkaart iets meer kleur te geven. Of ga voor de koperen pins om de rustieke uitstraling te behouden. Doordat de landen met een tussenruimte zijn geprint, functioneren de Vurenhout planken als grenslijnen. Het grote voordeel van de neutrale kleur zwart is dat de houten wereldkaart in ieder wooninterieur past.

De Wereldkaart Contrast wordt standaard geleverd met:

 • 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins
 • Een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je in een mum van tijd de wereldkaart ophangt

 

Op zoek naar een goedkope wereldkaart op hout van de beste kwaliteit? Houd dan onze SALE modellen in de gaten. Dit zijn wereldkaarten die binnen 14 dagen retour gestuurd zijn. Alle kaarten zijn gecontroleerd op schade en zien er keurig uit als nieuw.

In sommige gevallen kan het zijn dat de montage set reeds op de wereldkaart gemonteerd is.

 

Om te zorgen dat onze werkruimte zo opgeruimd mogelijk blijft, verkopen we deze houten wereldkaarten met 40% korting. Zo kunnen ze toch gewoon iemand blij maken!

Handig ophangsysteem

Bij alle Houten Wereldkaarten leveren wij standaard een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

 1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de wereldkaart.
 2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
 3. Jouw Wereldkaart is klaar om op te hangen, veel plezier!

Wereldkaart op vurenhout planken

De meest gekozen optie: de wereldkaart op vurenhout planken. Hierbij is de wereldkaart opgebouwd met meerdere planken. Met behulp van dwarslatten is de achterzijde aan elkaar verbonden. De perfecte keus als je de natuurlijke charme van hout in je interieur wil. De noesten en houtstructuur geven de wereldkaart een robuuste en warme uitstraling.

     

Wereldkaart op multiplex

Bij deze houtsoort wordt de wereldkaart op een Europees populierenplaat (multiplex) geprint. Populierenhout bestaat uit 1 plaat en is opgebouwd uit meerdere lagen. Doordat de wereldkaart op een plaat wordt geprint, blijft de wereld een mooi geheel. Op subtiele en sfeervolle wijze zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar.