20 %

Wereldkaart Moments SALE

Van 129.00 Voor 77.40

Gratis verzending in Nederland

 • Gratis ophangsysteem en garen
 • Gratis 100 vlaggetjes of pins
 • 14 dagen bedenktijd
 • uit voorraad leverbaar
 • Meer dan 800 beoordelingen!

Houten wereldkaart als reisdagboek

De Wereldkaart Moments is de ideale kaart om al jouw reisavonturen (herinneringen) op vast te leggen. Rondom de wereld is er voldoende ruimte overgelaten om prachtige foto’s te pinnen. Bijvoorbeeld je fotoverzameling van jouw reis in Afrika of van de onvergetelijke stedentrip in Rome. Hierdoor maak je de houten wereldkaart nog meer memorabel.

Met de meegeleverde spoeltje garen maak je verbindingen vanaf je vertrekpunt naar jouw bezochte bestemmingen. Hiermee laat je zien waar je allemaal bent geweest en welke mooie plekken jij hebt gezien. Ben je nog van plan om een mooie reis te maken? Stippel dan je route uit op de houten wereldkaart. Met de Wereldkaart Moments heb je een indrukwekkend houten reisdagboek aan de muur hangen. Kijk met trots naar je kaart en denk terug aan jouw reisavonturen.

Wereldkaart op hout: ideaal voor ieder interieur

Deze wereldkaart op hout heeft een mooie zwarte bedrukking. Hierdoor springt de wereld, op de houten achtergrond, direct in het oog. Wil je de kaart toch meer kleur geven? Met de gratis vlaggetjes zorg je voor een kleurrijke wereldkaart. Leg vervolgens de verbindingen tussen je bestemmingen en je hebt een levendige woonaccessoire in je woonkamer. Omdat de Wereldkaart Moments de neutrale kleur zwart heeft, past de stijl in vrijwel ieder wooninterieur.

De Wereldkaart Moments wordt standaard geleverd met:

 • 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins
 • Een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je in een mum van tijd de wereldkaart ophangt
 • Spoeltje garen

  

Handig ophangsysteem

Bij alle Houten Wereldkaarten leveren wij standaard een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

 1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de wereldkaart.
 2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
 3. Jouw Wereldkaart is klaar om op te hangen, veel plezier!

Wereldkaart op vurenhout planken

De meest gekozen optie: de wereldkaart op vurenhout planken. Hierbij is de wereldkaart opgebouwd met meerdere planken. Met behulp van dwarslatten is de achterzijde aan elkaar verbonden. De perfecte keus als je de natuurlijke charme van hout in je interieur wil. De noesten en houtstructuur geven de wereldkaart een robuuste en warme uitstraling.

     

Wereldkaart op multiplex

Bij deze houtsoort wordt de wereldkaart op een Europees populierenplaat (multiplex) geprint. Populierenhout bestaat uit 1 plaat en is opgebouwd uit meerdere lagen. Doordat de wereldkaart op een plaat wordt geprint, blijft de wereld een mooi geheel. Op subtiele en sfeervolle wijze zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar.