Wereldkaart Earth

149.00

Gratis verzending in Nederland

 • Gratis ophangsysteem
 • Gratis 100 vlaggetjes of pins
 • 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 werkdagen geleverd
 • Klantbeoordeling 9,1/10

Een prachtige realistische en neutrale wereldkaart op hout

Deze prachtige wereldkaart is een erecatcher in elk interieur. Creëer een mooi contrast op donkere muren of geef deze houten wereldkaart een rustig plekje op een lichte muur. De wereldkaart Earth is een prachtige rustige en neutrale kaart waarin de diverse continenten zo natuurgetrouw mogelijk weergegeven zijn. Deze wereldkaart op hout lijkt bijna echt relief te hebben, terwijl het toch echt een vlakke print is.  Alle gebergtes zijn zichtbaar, maar je ziet ook onderscheidt tussen sahara, bosgebied en besneeuwde bergtoppen.

Deze prachtige wereldkaart op hout is zowel verkrijgbaar uit één stuk, als in drieluik vorm! Zoals je van ons gewend bent maken wij alleen gebruik van duurzaam FSC-hout. Deze unieke wereldkaart op hout past in ieder interieur van modern of Scandinavisch tot industrieel. Pin jouw reisavontuur aan de muur met deze wereldkaart op hout en gebruik hem als reisdagboek voor jouw mooiste reisavonturen.

 

Houten wereldkaart earth als reisdagboek aan de muur

Zet al je reizen op de kaart met een houten wereldkaart van Woodprint. Maar wees gewaarschuwd, als je eenmaal begint wil je blijven reizen! Hoe gaaf is het om in huis te kunnen laten zien hoe veel je van de wereld gezien hebt. Bij elke wereldkaart op hout ontvang je 100 gratis kleurrijke vlaggetjes of koperen push pins om je reizen me vast te leggen.

Met een houten wereldkaart hou je al je bezochte bestemmingen bij. Een verslavende bezigheid voor iedere reiziger. Want iedereen wil met trots laten zien wat hij of zij van de wereld heeft gezien. Met de 100 gratis prikkers maak je jouw eigen reisdagboek. Maak een keus uit 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen push pins en begin direct met pinnen. Hoe vaker je op reis gaat, hoe meer pins je op je kaart kunt plaatsen! En de hamer? Die krijg je er uiteraard ook bij van ons. Droom jij al van je volgende avontuur?

 

De Wereldkaart drieluik earth wordt standaard geleverd met:

 • 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins
 • Een eenvoudig ophangsysteem (Bij de houten plaat is deze voorgemonteerd)

 ophangsysteem muurcirkel woodprint houten wereldkaart

De Wereldkaart Contrast wordt standaard geleverd met:

 • 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins
 • Een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je in een mum van tijd de wereldkaart ophangt

 

Handig ophangsysteem

Bij alle Houten Wereldkaarten leveren wij standaard een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

 1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de wereldkaart.
 2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
 3. Jouw Wereldkaart is klaar om op te hangen, veel plezier!

Wereldkaart op vurenhout planken

De meest gekozen optie: de wereldkaart op vurenhout planken. Hierbij is de wereldkaart opgebouwd met meerdere planken. Met behulp van dwarslatten is de achterzijde aan elkaar verbonden. De perfecte keus als je de natuurlijke charme van hout in je interieur wil. De noesten en houtstructuur geven de wereldkaart een robuuste en warme uitstraling.

     

Wereldkaart op multiplex

Bij deze houtsoort wordt de wereldkaart op een Europees populierenplaat (multiplex) geprint. Populierenhout bestaat uit 1 plaat en is opgebouwd uit meerdere lagen. Doordat de wereldkaart op een plaat wordt geprint, blijft de wereld een mooi geheel. Op subtiele en sfeervolle wijze zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar.