Wereldkaart Flags

Wissen
99.50

Gratis verzending in Nederland

  • Gratis ophangsysteem
  • Gratis 100 prikkers
  • Biologisch FSC gekeurd hout

Wereldkaart op hout: hang de vlag(gen) uit

De naam zegt al genoeg over de vormgeving van de Wereldkaart. Bij deze unieke houten wereldkaart zijn alle landen ingekleurd met de bijbehorende vlag. Het geheel geeft de kaart een kleurrijke en vrolijke uitstraling. Ideaal als je dol bent op cultuur, geografie en reizen. Heb je een onvergetelijke wereldreis gemaakt of een geweldige stedentrip in Europa?

Ga op zoek naar jouw bezochte bestemmingen en denk terug aan je mooiste reisavonturen. De houten wereldkaart is niet alleen een aanwinst voor je interieur, maar ook voor je geografische kennis. Na het goed bestuderen van de kaart ken je alle landen en de bijbehorende vlaggen.

Maak de Houten Wereldkaart nóg kleurrijker

De Wereldkaart Flags is al kleurrijk van zichzelf. Maar wil je de kaart nog indrukwekkender maken? Kies dan voor de 100 gratis vlaggetjes. Deze vrolijke vlaggetjes worden in diverse kleuren geleverd, van blauw tot groen. Pak jouw favoriete vlag uit het zakje, zoek je bestemming en sla de prikker in de kaart. Viola, je eerste bestemming is gepind!

Vind je de houten wereldkaart al kleurrijk genoeg? Dan zijn de koperen pins de beste keus. Laat vervolgens zien waar je allemaal bent geweest én graag heen wilt.

De Wereldkaart Flags wordt standaard geleverd met:

  • 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins (de vlaggetjes worden assorti geleverd)
  • Ophangsysteem: een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je in een mum van tijd de wereldkaart ophangt.

 

Let op! Omdat iedere kaart nieuw wordt geprint, bestaat de kans dat de kleuren ietsjes afwijken van de getoonde foto’s. Maar één ding is zeker, je krijgt een topproduct waar je jarenlang plezier van hebt!

Handig ophangsysteem

Bij alle Houten Wereldkaarten leveren wij standaard een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

  1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de wereldkaart.
  2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
  3. Jouw Wereldkaart is klaar om op te hangen, veel plezier!

Wereldkaart op Vurenhout planken

De meest gekozen optie: de Wereldkaart op Vurenhouten planken. Hierbij is de wereldkaart opgebouwd met meerdere planken. Met behulp van dwarslatten is de achterzijde aan elkaar verbonden. De perfecte keus als je de natuurlijke charme van hout in je interieur wil. De noesten en houtstructuur geven de wereldkaart een robuuste en warme uitstraling.

     

Wereldkaart op Populierenhout

Bij deze houtsoort wordt de wereldkaart op een Europees Populierenplaat (mulitplex) geprint. Populierenhout bestaat uit 1 plaat en is opgebouwd uit meerdere lagen. Doordat de wereldkaart op een plaat wordt geprint, blijft de wereld een mooi geheel. Op subtiele en sfeervolle wijze zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar.

     

Kies het perfecte formaat!

De Wereldkaart op Hout is in 3 verschillende formaten te verkrijgen. Kies de ideale grootte die past bij de grootte van de kamer en meubels.

Formaat (cm)                 Prijs
105 x 60 € 99,50
124 x 70 € 129,50
140 x 80 € 159,50