Wereldkaart Koper

129.00

Gratis verzending in Nederland

  • Inclusief handig ophangsysteem
  • Gratis 100 vlaggetjes of pins
  • 14 dagen bedenktijd
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • Meer dan 800 reviews!

Koperen Wereldkaart op Hout

De Wereldkaart Koper herken je direct aan de koperen wereld en de lichte planken. Doordat de landen met een tussenruimte worden geprint, functioneren de planken als grenslijnen. Hierdoor vind je eenvoudig jouw bezochte bestemming of droombestemming.

Deze wereldkaart op hout is met bijna alle kleuren te combineren, van rustige kleuren tot felle kleuren. Hierdoor past de houten wereldkaart in vrijwel ieder wooninterieur. Denk aan een scandinavische, industrieel of landelijk interieur. Daarnaast komt de kaart, door zijn warme en subtiele uitstraling, in iedere ruimte tot zijn recht.

Leg jouw onvergetelijke reizen vast

Standaard ontvang je 100 gratis prikkers om je bijzondere reizen te pinnen. Kies uit de kleurrijke vlaggetjes of de koperen pins. Wil je dat de Wereldkaart Koper zijn subtiele karakter behoud? Dan kies je voor de koperen pins. Of vind je dat de kaart wel wat kleur kan gebruiken? Neem dan de vlaggetjes en begin direct met het vastleggen van al jouw reisavonturen.

Denk terug aan je eerste vakantie, pak de vakantiefoto’s erbij en blader door je vakantiealbums. Pin alle bezochte bestemmingen en kijk met trots terug naar jouw gevulde wereldkaart. Bij iedere prikker denk je even terug aan dat ene mooie reismoment. En heb je nog een droombestemming op het oog? Leg het vast op jouw kaart en fantaseer alvast over de bestemming.

De Wereldkaart Koper wordt standaard geleverd met:

  • 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins
  • Een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je in een mum van tijd de wereldkaart ophangt

 

Handig ophangsysteem

Bij alle Houten Wereldkaarten leveren wij standaard een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

  1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de wereldkaart.
  2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
  3. Jouw Wereldkaart is klaar om op te hangen, veel plezier!

Wereldkaart op vurenhout planken

De meest gekozen optie: de wereldkaart op vurenhout planken. Hierbij is de wereldkaart opgebouwd met meerdere planken. Met behulp van dwarslatten is de achterzijde aan elkaar verbonden. De perfecte keus als je de natuurlijke charme van hout in je interieur wil. De noesten en houtstructuur geven de wereldkaart een robuuste en warme uitstraling.

     

Wereldkaart op multiplex

Bij deze houtsoort wordt de wereldkaart op een Europees populierenplaat (multiplex) geprint. Populierenhout bestaat uit 1 plaat en is opgebouwd uit meerdere lagen. Doordat de wereldkaart op een plaat wordt geprint, blijft de wereld een mooi geheel. Op subtiele en sfeervolle wijze zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar.