Wereldkaart Sea

129.00

Gratis verzending in Nederland

  • Gratis ophangsysteem
  • Gratis 100 vlaggetjes of pins
  • 14 dagen bedenktijd
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • Meer dan 800 reviews!

Realistische wereldkaart op hout

De Wereldkaart Sea is de meest realistische kaart uit ons assortiment. Zoals de naam het al verklapt, zijn de oceanen en zeeën duidelijk zichtbaar, zowel de kleur als de namen. Door het kleurverschil (van licht naar donker) van het water ontstaat er prachtig en sfeervol effect. Om onderscheid te maken tussen verschillende landen, heeft elk land een andere kleur gekregen dan zijn buurland. Hierdoor zijn de landen en hoofdsteden eenvoudig te vinden.

Door het kleurrijke karakter is de Wereldkaart Sea in veel interieurs toe te passen. Bijvoorbeeld in een moderne of Scandinavische woonstijl. Gebruik de houten wereldkaart om je topografische kennis te verbeteren, breng meer sfeer in je woonruimte en pin je onvergetelijke reisavonturen.

Houten reisdagboek

Met een houten wereldkaart hou je al je bezochte bestemmingen bij. Een verslavende bezigheid voor iedere reiziger. Want iedereen wil met trots laten zien wat hij of zij van de wereld heeft gezien. Met de 100 gratis prikkers maak je jouw eigen reisdagboek. Maak een keus uit de kleurrijke vlaggetjes of koperen pins en begin direct met pinnen.

Blader door je vakantiealbums, pak de vakantiefoto’s erbij en graaf diep in je geheugen. Voor je het weet zit de houten wereldkaart al bomvol met prikkers. Hoe vaker je op reis gaat, hoe vaker je de hamer kunt pakken. Heb je ook nog een aantal droombestemmingen op het oog? Sla de prikker erin en droom alvast over het avontuur.

De Wereldkaart Sea wordt standaard geleverd met:

  • 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins
  • Een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je in een mum van tijd de wereldkaart ophangt

 

Handig ophangsysteem

Bij alle Houten Wereldkaarten leveren wij standaard een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

  1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de wereldkaart.
  2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
  3. Jouw Wereldkaart is klaar om op te hangen, veel plezier!

Wereldkaart op vurenhout planken

De meest gekozen optie: de wereldkaart op vurenhout planken. Hierbij is de wereldkaart opgebouwd met meerdere planken. Met behulp van dwarslatten is de achterzijde aan elkaar verbonden. De perfecte keus als je de natuurlijke charme van hout in je interieur wil. De noesten en houtstructuur geven de wereldkaart een robuuste en warme uitstraling.

     

Wereldkaart op multiplex

Bij deze houtsoort wordt de wereldkaart op een Europees populierenplaat (multiplex) geprint. Populierenhout bestaat uit 1 plaat en is opgebouwd uit meerdere lagen. Doordat de wereldkaart op een plaat wordt geprint, blijft de wereld een mooi geheel. Op subtiele en sfeervolle wijze zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar.