Wereldkaart Vintage

129.00

Gratis verzending in Nederland

  • Gratis ophangsysteem
  • Gratis 100 prikkers
  • 14 dagen bedenktijd
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • Meer dan 800 reviews!

Houten wereldkaart in een klassiek jasje

De Wereldkaart Vintage maakt zijn naam volledig waar. Deze klassieke kaart straalt een en al nostalgie uit. Alsof de houten wereldkaart regelrecht uit de jaren 70 is geplukt. Om de klassiek sfeer extra te benadrukken, is er gekozen voor een okergelen achtergrond. Een prachtige okerkleur die in de jaren 70 helemaal hip was. En nog steeds zeer populair is! Op de achtergrond is de wereld in een donkerbruine kleur gedrukt. Wat ook een typische jaren 70 kleur is. De randen zijn iets donkerder gemaakt, zodat de nadruk op de kern ligt.

Wereldkaart op hout uit de jaren 70

Deze wereldkaart op hout is niet alleen geliefd bij de reisliefhebbers, maar ook bij de retroliefhebbers. Wil je een seventies sfeertje in huis creëren en mooi landelijk product in huis hebben? Dan is de Wereldkaart Vintage een makkelijke keus. Bedenk vervolgens welke prikkers jou het beste aanspreken. Ga je voor de kleurrijke vlaggetjes of de koperen pins. Onze tip: om de klassieke sfeer te behouden, zijn de koperen pins de beste keus! Tijd om al jouw bestemming op de houten wereldkaart te pinnen! Pak de hamer erbij en pin de eerste bestemming. Iedere pin zorgt voor een glimlach op je gezicht.

De Wereldkaart Vintage wordt standaard geleverd met:

  • 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins
  • Een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je in een mum van tijd de wereldkaart ophangt

 

Handig ophangsysteem

Bij alle houten wereldkaarten leveren wij standaard een gratis ophangsysteem. Het solide systeem bestaat uit een stevige staalkabel met voorgemonteerde bevestigingsbeugels, schroeven en een beknopte gebruiksaanwijzing.

 

  1. De kabel heeft aan één zijde een beugel, en aan de andere zijde een schuifplaatje. Daartussen zit een tweede beugel die je op de rechterlat bevestigd. De zijde met de beugel monteer je op de linker dwarslat van de wereldkaart.
  2. Monteer de beugels 5-10 centimeter van de bovenzijde. Zodra de beugels vastzitten, kun je het schuifplaatje strak trekken. Trek het schuifplaatje naar beneden tot de gewenste spanning, en schroef de plaat vast met een schroef.
  3. Jouw Wereldkaart is klaar om op te hangen, veel plezier!

Wereldkaart op vurenhout planken

De meest gekozen optie: de wereldkaart op vurenhout planken. Hierbij is de wereldkaart opgebouwd met meerdere planken. Met behulp van dwarslatten is de achterzijde aan elkaar verbonden. De perfecte keus als je de natuurlijke charme van hout in je interieur wil. De noesten en houtstructuur geven de wereldkaart een robuuste en warme uitstraling.

     

Wereldkaart op multiplex

Bij deze houtsoort wordt de wereldkaart op een Europees populierenplaat (multiplex) geprint. Populierenhout bestaat uit 1 plaat en is opgebouwd uit meerdere lagen. Doordat de wereldkaart op een plaat wordt geprint, blijft de wereld een mooi geheel. Op subtiele en sfeervolle wijze zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar.