30% korting op alle wereldkaarten op hout van Woodprint

Leg jouw reisavonturen vast op een houten wereldkaart van Woodprint!

 

Stel je voor dat je al je onvergetelijke reizen en avonturen kunt vastleggen op een unieke manier. Met onze houten wereldkaarten als reisdagboek wordt dit werkelijkheid. En het beste nieuws? Tot eind augustus kun je profiteren van 30% korting! In deze blog ontdek je niet alleen meer over deze leuke actie, maar ook over de CO2-opslag van hout en de duurzaamheid van onze wereldkaarten.

 

houten-wereldkaart-woodprint-nu-met-30%-korting

 

Woodprint Wereldkaart als Reisdagboek met 30% korting

Onze houten wereldkaarten zijn niet zomaar decoratieve items, ze fungeren als jouw persoonlijke reisdagboek. Elke kaart is met de hand gemaakt en biedt de mogelijkheid om je onvergetelijke reisavonturen vast te leggen. Of het nu gaat om exotische stranden, betoverende steden of adembenemende landschappen, je kunt je herinneringen levend houden door ze op de kaart te markeren. En nu met 30% korting is het de perfecte tijd om jouw eigen houten wereldkaart te bemachtigen.

 

CO2-opslag van hout 

Naast het vastleggen van je reiservaringen, draag je ook bij aan een duurzamere wereld door te kiezen voor een houten wereldkaart. Bomen spelen een cruciale rol bij het vastleggen van CO2, waarbij elke kubieke meter hout gemiddeld 900 kg CO2 kan opslaan over zijn levensduur. Onze woodprints, met een oppervlakte van 0,5 m2, kunnen ongeveer 10 kg CO2 opslaan. En dat terwijl de Woodprint zelf niet eens 10kg weegt! Door voor een houten wereldkaart te kiezen, draag je dus indirect bij aan het verminderen van het broeikaseffect.

 

Duurzaamheid en Milieubewustzijn

Bij Woodprint hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Onze wereldkaarten zijn vervaardigd met respect voor het milieu. Zo gebruiken we uitsluitend FSC-gekeurd hout uit verantwoorde bosbouw, om unieke en hoogwaardige producten te creëren.

 

Kies bewust, koop duurzaam 

Met onze tijdelijke actie kun je nu jouw eigen houten wereldkaart bemachtigen met 30% korting. Dit is de ideale gelegenheid om je reisavonturen te vereeuwigen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld. Hang je persoonlijke wereldkaart op een prominente plek en geniet dagelijks van de prachtige herinneringen die je hebt verzameld tijdens je reizen.

 

Deze actie loopt tot eind augustus, dus wacht niet te lang! 

Bezoek onze website en ontdek het assortiment van houten wereldkaarten. Kies jouw favoriet, personaliseer hem met je eigen reisherinneringen en profiteer van de 30% korting. Maak van je muur een bron van inspiratie en laat je dagelijks herinneren aan de prachtige plekken die je hebt bezocht. 

Heb je liever een Europakaart op hout of een kaart van Nederland op hout? Of misschien zoek je een continent kaart op hout van bijvoorbeeld Australie, Afrika of Amerika? Geen probleem, want ook deze bestel je nu met 30% korting!

 

Leg je onvergetelijke reisavonturen vast op een houten wereldkaart en creëer een blijvende herinnering.

Wees duurzaam, wees uniek, wees avontuurlijk!