Muurcirkel Drieluik Azië & Australië Earth

87.00

Gratis verzending in Nederland

  • De beste kwaliteit van Nederland!
  • Gratis 100 vlaggetjes of pins
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Meer dan 800 beoordelingen!

Onze meest realistische wereldkaart, nu ook als een muurcirkel!

De Wereldkaart earth is de meest realistische wereldkaart uit ons assortiment en is nu ook beschikbaar als muurcirkel drieluik. De naam verklapt het al, op deze houten wereldkaart zijn de continenten zo weergegeven, dat het net lijkt alsof je naar een satellietfoto kijkt. De bergen vormen een duidelijk contrast met bijvoorbeeld woestijnen. Maar de blauwe oceanen hebben plaatsgemaakt voor een rustigere lichte achtergrond om een neutraal geheel te creëren. Door het contrast tussen land en water ontstaat er een mooi sfeervol effect wat in elk interieur past.

Deze prachtige wereldkaart op hout is ook verkrijgbaar in een drieluik van muurcirkels! En natuurlijk ook in onze traditionele stijl. Zoals je van ons gewend bent maken wij alleen gebruik van duurzaam FSC-hout. Deze prachtige muurcirkels passen in ieder interieur van modern of Scandinavisch tot industrieel. Pin jouw reisavontuur aan de muur met deze wereldkaart op hout en gebruik hem als reisdagboek voor jouw mooiste reisavonturen.

 

Mix & Match muurcirkel wereldkaarten

Voor een extra speels effect in je interieur kun je diverse maten muurcirkel wereldkaarten met elkaar combineren! Elke wereldkaart muurcirkel is te bestellen met een diameter van 40, 50 of 60cm.

 

Muurcirkels als houten reisdagboek

Zet al je reizen op de kaart met een houten wereldkaart van Woodprint. Maar wees gewaarschuwd, als je eenmaal begint wil je blijven reizen! Hoe gaaf is het om in huis te kunnen laten zien hoe veel je van de wereld gezien hebt. Bij elke wereldkaart op hout ontvang je 100 gratis kleurrijke vlaggetjes of koperen push pins om je reizen me vast te leggen.

 

Met een houten wereldkaart hou je al je bezochte bestemmingen bij. Een verslavende bezigheid voor iedere reiziger. Want iedereen wil met trots laten zien wat hij of zij van de wereld heeft gezien. Met de 100 gratis prikkers maak je jouw eigen reisdagboek. Maak een keus uit 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen push pins en begin direct met pinnen. Hoe vaker je op reis gaat, hoe meer pins je op je kaart kunt plaatsen! En de hamer? Die krijg je er uiteraard ook bij van ons. Droom jij al van je volgende avontuur?

 

De Muurcirkel Drieluik Wereldkaart Earth wordt standaard geleverd met:

  • 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins
  • Een voorgemorteerd ophangsysteem

 ophangsysteem muurcirkel woodprint houten wereldkaart

Eenvoudig ophangsysteem

Onze muurcirkel wereldkaarten van hout worden geleverd met een voorgemonteerd ophangsysteem. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat er een stevige schroef in de muur zit!

ophangsysteem muurcirkel woodprint houten wereldkaart

Wereldkaart Drieluik op multiplex

Bij deze houtsoort wordt de wereldkaart op een Europees populierenplaat (multiplex) geprint. Populierenhout bestaat uit 1 plaat en is opgebouwd uit meerdere lagen. Doordat de wereldkaart op een plaat wordt geprint, blijft de wereld een mooi geheel. Op subtiele en sfeervolle wijze zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar.