Wereldkaart Drieluik Earth

219.00

Gratis verzending in Nederland

  • De beste kwaliteit van Nederland!
  • Gratis 100 vlaggetjes of pins
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Meer dan 800 beoordelingen!
  • Unieke drieluik wereldkaarten op hout

Houten wereldkaart als drieluik

Deze prachtige wereldkaart is een erecatcher in elk interieur. Creëer een mooi contrast op donkere muren of geef deze houten wereldkaart een rustig plekje op een lichte muur. De wereldkaart Earth is een prachtige rustige en neutrale kaart waarin de diverse continenten zo natuurgetrouw mogelijk weergegeven zijn. Alle gebergtes zijn zichtbaar, maar je ziet ook onderscheidt tussen sahara, bosgebied en besneeuwde bergtoppen.

Deze prachtige wereldkaart op hout is zowel verkrijgbaar als reguliere wereldkaart op hout uit één stuk, als in drieluik vorm! Zoals je van ons gewend bent maken wij alleen gebruik van duurzaam FSC-hout. Deze unieke wereldkaart op hout past in ieder interieur van modern of Scandinavisch tot industrieel. Pin jouw reisavontuur aan de muur met deze wereldkaart op hout en gebruik hem als reisdagboek voor jouw mooiste reisavonturen.

 

Houten wereldkaart drieluik als reisdagboek aan de muur

Zet al je reizen op de kaart met een houten wereldkaart van Woodprint. Maar wees gewaarschuwd, als je eenmaal begint wil je blijven reizen! Hoe gaaf is het om in huis te kunnen laten zien hoe veel je van de wereld gezien hebt. Bij elke wereldkaart op hout ontvang je 100 gratis kleurrijke vlaggetjes of koperen push pins om je reizen me vast te leggen.

Met een houten wereldkaart hou je al je bezochte bestemmingen bij. Een verslavende bezigheid voor iedere reiziger. Want iedereen wil met trots laten zien wat hij of zij van de wereld heeft gezien. Met de 100 gratis prikkers maak je jouw eigen reisdagboek. Maak een keus uit 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen push pins en begin direct met pinnen. Hoe vaker je op reis gaat, hoe meer pins je op je kaart kunt plaatsen! En de hamer? Die krijg je er uiteraard ook bij van ons. Droom jij al van je volgende avontuur?

 

De Wereldkaart drieluik Earth wordt standaard geleverd met:

  • 100 kleurrijke vlaggetjes of koperen pins
  • Een eenvoudig ophangsysteem (Bij de houten plaat is deze voorgemonteerd)

 ophangsysteem muurcirkel woodprint houten wereldkaart

Eenvoudig ophangsysteem

Onze drieluik wereldkaarten geleverd met een voorgemonteerd ophangsysteem. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat er een stevige schroef in de muur zit!

ophangsysteem muurcirkel woodprint houten wereldkaart

Wereldkaart op vurenhout planken

De meest gekozen optie: de wereldkaart op vurenhout planken. Hierbij is de wereldkaart opgebouwd met meerdere planken. Met behulp van dwarslatten is de achterzijde aan elkaar verbonden. De perfecte keus als je de natuurlijke charme van hout in je interieur wil. De noesten en houtstructuur geven de wereldkaart een robuuste en warme uitstraling.

     

Wereldkaart op multiplex

Bij deze houtsoort wordt de wereldkaart op een Europees populierenplaat (multiplex) geprint. Populierenhout bestaat uit 1 plaat en is opgebouwd uit meerdere lagen. Doordat de wereldkaart op een plaat wordt geprint, blijft de wereld een mooi geheel. Op subtiele en sfeervolle wijze zijn de natuurlijke eigenschappen van het hout zichtbaar.