Een houten wereldkaart als reisdagboek

Het maakt niet uit of je één keer per maand of elke maand op reis gaat. Ook niet of je een wereldreis, roadtrip of citytrip maakt. Want met elke reis maak je prachtige nieuwe herinneringen. Maar hoe leg je die herinneringen vast? Je fotomuur is al vol, er past geen fotolijstje meer bij! Dat wordt het tijd voor iets anders. Tijd voor een houten wereldkaart van Woodprint die je als minimalistisch reisdagboek aan de muur kan hangen.

houten-wereldkaart-van-hout-muurdecoratie-interieur-design-reizen-wanderlust-reisdagboek

Minimalistisch reisdagboek voor aan de muur

Met iedere pin die je op de kaart prikt, roep je een prachtige reisherinnering op. Elke reis die je maakt, heeft een speciaal plekje in je hart gekregen. Maar je kunt moeilijk al die prachtige herinneringen als foto stuk voor stuk aan de muur hangen. Met een wereldkaart van hout aan de muur geef je deze onvergetelijke herinneringen toch een mooi en stijlvol plekje. Zonder je muur vol te bouwen met oneindig mismatchende fotolijstjes.  

Dus, pak je fotoboeken erbij, ga door je herinneringen en pin al die onvergetelijke plekken. Als al je bestemmingen op de kaart staan, kun je met trots terugkijken op je reisdagboek vanaf een afstandje.

 

Houten wereldkaart in de woonkamer

Een houten wereldkaart voegt een vleugje warmte en natuurlijke charme toe aan je huis. Het is niet alleen een reisdagboek, maar ook een prachtige woonaccessoire. Veel mensen kiezen ervoor om de kaart boven hun comfortabele bank te plaatsen. Hier geeft deze niet alleen een persoonlijke touch, maar het creërt ook een extra gezellige sfeer dankzij de natuurlijke en warme uitstraling van het hout. 

Heb je behoefte aan een vleugje natuurlijke warmte in de slaapkamer? Hang de houten wereldkaart boven je bed en droom weg naar je favoriete reisbestemmingen. Of hang je houten wereldkaart bij de eetkamertafel, waar het de gespreksstarter is tijdens de maaltijd.

Onze houten wereldkaarten zijn beschikbaar in verschillende stijlen, van klassiek tot modern, zodat je de kaart kunt kiezen die het beste bij je smaak en interieur past. Dus, of je nu een industrieel, landelijk, of modern interieur hebt, er is altijd een perfecte wereldkaart voor jou.

En als je voornamelijk binnen Europa hebt gereisd, hebben we zelfs een Europakaart op hout om jouw Europese avonturen vast te leggen. Wat je bestemming ook is, jouw houten wereldkaart wordt een blijvende herinnering aan al jouw onvergetelijke reisverhalen. Bestel jouw wereldkaart van hout nu met 30% korting. Deze actie loopt tot en met 30 September.

Welke reisbestemming ga jij dit jaar nog op de kaart zetten?